Waar staat het gekste hotel van Noord-Holland? Wij vermoeden toch wel in Zaandam: het Intell Hotel. Niet ver daar vandaan staat een andere pareltje van hedendaagse architectuur, het Gemeentehuis. En dat terwijl Zaandam al zo rijk is aan monumenten. Wie weet nu niet dat Tsaar Peter een tijdje in een Zaans huisje heeft gewoond? En dan is er nog het industriële erfgoed aan de Zaan, zoals de Verkadefabriek. Verderop vindt je de Zaanse Schans. Ach, we kunnen nog wel even doorgaan. Zaandam is gewoon een ideale stad om één van onze Noord-Hollandse Uitjes te boeken! 


Bliss balls zijn heerlijke en gezonde zoete snacks, een soort bonbons, waarbij de basis veelal havermout, dadels en/of chocolade is. Ze zien er leuk uit, zijn heerlijk om te eten en van pure ingrediënten gemaakt. Comfortcandy om lekker van te genieten voor de bourgondiërs en lekkerbekken onder ons!

Afhankelijk van de groepsgrootte worden in deze workshop vier of vijf verschillende soorten bliss ball bonbons gemaakt. (bijvoorbeeld de smaak Choco Coco, Coco Biet, Cashew Candy, Sweet Lime) In de workshop maakt iedereen twee soorten bliss balls (twee rondes waarbij je mag kiezen welke je wil maken). Alle deelnemers nemen uiteraard de zelfgemaakte lekkernijen mee naar huis (als ze tenminste de eindlocatie redden en niet onderweg sneuvelen....). De recepten worden indien de groep dit op prijs stelt, per e-mail na de workshop naar u verstuurd.


Prijs:
€ 28,- p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een geschikte locatie voor u. De workshop kan door heel Nederland verzorgt worden.
Minimum deelnemers: 8


De workshop is inclusief:
begeleiding docente, reiskosten docente, alle keukenmaterialen voor het maken van de bliss balls, ingrediënten bliss balls bonbons.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl