Een gezellige workshop in mediterrane sferen! De workshop begint met een uitleg over de Spaanse keuken en informatie over de verschillende tapas en hun recepten. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag met het gezamenlijke einddoel: een uitgebreide "Tapas maaltijd" bereiden! Er worden diverse tapas gemaakt, uiteraard een aantal met vis, vlees en vegetarische ingrediënten. Van onze ervaren en enthousiaste kok leer je al snel de kneepjes van het vak. Tijdens de workshop heb je alle gelegenheid om vragen te stellen en bij elkaar te kijken.

Aan het einde van de workshop, wanneer alle tapas klaar zijn, is het tijd om elkaars resultaten te proeven! Bij de gerechten hoort uiteraard ook een lekker drankje: je kan kiezen uit een biertje, fris of een glas wijn. Zijn er dieetwensen, geef het aan zodat we hier rekening mee kunnen houden.


Prijs: € 44,50 p.p. (excl. btw) 12-34 personen
Prijs: € 39,50 p.p. (excl. btw) vanaf 35 personen
Duur: 2,5 tot 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie in heel Noord-Holland. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Minimum deelnemers: 12
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.


De workshop is inclusief:
begeleiding van de kok, reiskosten van de kok, gebruik van alle keukenmaterialen, schoonmaak van alle keukenmaterialen, bordjes/bestek/glazen indien nodig,  ingrediënten van alle Tapas, 4 consumpties per persoon (wijn, bier, fris).


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl