Een geweldig stadsspel om te vieren dat jouw vriend of vriendin gaat trouwen! Trommel alle vrienden op en speel dit leuke, soms hilarische en gezellige vrijgezellenspel in jouw favoriete stad!

Je start bij een brasserie in het centrum van de stad met een lekker drankje. Vervolgens ga je op pad om de meest uiteenlopende bijzondere vragen te beantwoorden over de andere sexe, de bruid, het uitdagende huwelijkse leven en niet te vergeten de liefde! De 'bride to be' krijgt onderweg ondeugende en uitdagende opdrachten, waarbij haar vindingrijkheid en die van de groep, worden getest. Stoute en originele opdrachten die de bruid in het zonnetje zetten maar ook leuk zijn voor de rest van de groep. De bruid leert tijdens deze vrijgezellentour haar vriendinnen nog beter kennen.....Zeker als je onderweg de de grote love quiz speelt!

Een hilarische middag verzekerd! Indien gewenst is het ook mogelijk om eerst met de vrijgezellentour te starten en na het stadsspel een drankje te nuttigen. Een leuke en betaalbare activiteit voor jouw vrijgezellenfeest!

Dus ga op pad en speel het super leuke vrijgezellen citygame in Noord-Holland!

Prijs: € 24,95  p.p. (excl btw).
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: in verschillende plaatsen te boeken onder andere in Amsterdam, Hoorn, Alkmaar, Volendam, Bergen, Haarlem, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Zaanstreek.
Minimum deelnemers: 10


De activiteit is inclusief:
begeleiding Noord-Hollandse Uitjes, gebruik van alle spelmaterialen, gebruik quiz materialen, 1 drankje p.p., cadeautje voor de bruid.

 

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl