Samen met een ras Amsterdamse accordeonist schrapen we de keel om luidkeels alle 'gouwe ouwe' nummers mee te zingen. Van de 'Hazes Medley' tot aan bekende nummers van Johnny Jordaan, er komt van alles voorbij in dit 1,5 uur durende Amsterdamse feestje. Onze accordeonist heeft een zangboekje voor alle deelnemers zodat de teksten voor iedereen mee te zingen zijn. Het excuus 'ik ken de teksten niet' is dus geen reden om niet mee te doen met deze grappige workshop!

Het eerste uur van de workshop gaan we lekker zingen om de stembanden op te warmen en jullie zangtalent aan te scherpen. Het laatste half uur van de workshop gebruiken we voor het opnemen van de cd. De cd mogen jullie na de workshop mee naar huis nemen. De cd is een geweldige herinnering aan een geslaagde middag of avond vol lol en oerhollandse gezelligheid!

Zing je vals of haal je net niet die ene noot, het maakt niet uit: "gewoon lekker lallen"! Gezelligheid en humor zijn de belangrijkste uitgangspunten tijdens deze Amsterdamse workshop in Noord-Holland. Deze workshop is zeer geschikt voor iedereen die uit volle borst durft mee te zingen!


Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: op een leuke locatie in jouw favouriete stad.
Minimum deelnemers: 10


De activiteit is inclusief:
 
begeleiding accordeonist, gebruik van alle materialen, zaalhuur, 1 drankje per persoon (Hollandse bar), reiskosten accordeonist.INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl