Gezellig quizen in jouw lievelingsthema! 'Ik hou van Holland', de 'Pubquiz', de 'Mannen versus de vrouwen quiz' of misschien wel de 'Winterquiz'. Handen op de knoppen, luister naar de enthousiaste quizmaster en strijdt met jouw team om de eeuwige roem!


Een quiz is een geweldige activiteit voor een gezellig familiefeest, bedrijfsuitje of jullie jaarlijkse vriendendag. De ja/nee ronde en de muziekronde: je kennis en snelheid van reageren worden op de proef gesteld!  Er zijn vragen waarbij je het antwoord wellicht meteen weet of misschien even diep over moet nadenken...

Dit alles over het thema 'Film & muziek', 'Ik hou van Holland', 'Mannen & vrouwen' of algemene kennisvragen in de pubquiz. De quizmaster stelt de meest uiteenlopende vragen, de spanning stijgt en iedereen wordt super fanatiek! Kortom: veel afwisseling tijdens deze gezellige middag of avond samen met jouw vrienden, familie of collega's. Deelnemen aan een quiz betekent uiteraard strijden om de eeuwige roem. Win jij met jouw team een leuke prijs met jullie parate kennis?!


Heb jij een ander thema in gedachten voor de quiz, dan kunnen wij deze op maat voor je maken.


Prijs:
€ 16,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen
Prijs: € 14,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen.
Duur: plm. 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie in heel Noord-Holland. Indien gewenst verzorgen wij een geschikte locatie voor u in de gewenste stad. De prijs van zaalhuur + consumpties hangt af van de locatie/stad.
Minimum deelnemers: 15
Bij minder deelnemers, prijs op aanvraag.

Vanaf 40 personen speciale groepsprijs, prijs op aanvraag.


De quiz is inclusief
: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quiz master, interactieve vragen en opdrachten, reiskosten quizmaster.


Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz. Prijs op aanvraag.

Dit spel is in het Engels te boeken. This game can be played in an English version.

 

INFO blok 352px

 

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl