Pubgames staan garant voor een geslaagde middag of avond: een kroegentocht met oer gezellige spelletjes! Ga met collega's, vrienden of familie op pad, een middag waarbij het 'lang leve de lol' principe hoog in het vaandel staat! Er worden in totaal drie kroegen bezocht. Alle pugmame locaties hebben hun eigen uitstraling en sfeer. Tijdens deze kroegentocht spelen we op drie locaties echte kroegspellen, tussen de bedrijven door is er uiteraard ook genoeg tijd onder het genot van een drankje gezellig te kletsen.

In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'kroegtijgers' tijdens een Hollands kroegenspel. Dit kan de Toren van Pisa, een korte Bingo met een Beat sessie, pubquizje of een ander gezelschapsspel zijn zoals het 5 seconden spel: in iedere kroeg wordt je op een andere vaardigheid getest. Snelheid, creativiteit en kennis komen allemaal aan bod. De winnaars van deze drie spellen worden in de laatste kroeg uitgeroepen tot 'pubtijger' van de dag en ontvangen natuurlijk naast de eeuwige roem ook een leuke prijs! Na ieder spel wandel je met de groep naar de volgende horecagelegenheid. De kroegentocht is inclusief drie consumpties per persoon van de Hollandse Bar (huiswijn, bier, frisdrank, thee, koffie).

Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs, nog een portie bitterballen of een bittergarnituur besteld worden.
Let op: de spellen zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten.


Prijs: € 31,- p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen.
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: Noord-Holland - onder andere in Volendam, Amsterdam, Schagen, Haarlem, Hoorn, Zaanstreek, Purmerend, Enkhuizen, Alkmaar, Bergen.
Minimum deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers kunt u de activiteit boeken maar betaald u voor 12 personen.


De activiteit is inclusief:
begeleiding van Noord-Hollandse Uitjes, gebruik  van alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars, reiskosten begeleiding.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl