Ben je op zoek naar een leuke manier om Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Schagen of een andere gezellige stad in de kop van Noord-Holland te ontdekken? Boek dan ons geweldige stadsspel, polaroid party! In dit spel gaat het om originele en leuke 'snapshots' maken van de Highlights in de stad waar jullie dit spel spelen. Polaroid party staat garant voor veel lol en gezelligheid dus boek dit uitje voor je team, vrienden, collega's of familie!

Hoe werkt dit spel? Jullie arriveren op de startlocatie waar de spelbegeleider de groep de spelmaterialen geeft en het spel uitlegt. Belangrijk onderdeel is de 'good old' polaroid camera! Deze camera uit 'ancient history' is weer helemaal hip en trendy! De groep wordt in kleinere groepjes verdeeld. Nadat ieder team een leuke teamnaam heeft bedacht is het tijd om op pad te gaan: de stad in met het polaroid party spel!

Ieder team krijgt een polaroid fototoestel mee en een spelformulier met cryptische vragen en opdrachten mee. Elke stad heeft zo zijn eigen bijzondere en mooie plekjes. Locaties die bekend zijn en plekken die soms minder bekend zijn..... Aan jullie om deze te vinden en de polaroid opdracht uit te voeren op de juiste locatie. Of het nou om het paleis op de Dam in Amsterdam gaat, de Drommedaris in Enkhuizen, de Scheepsjongens van Bontekoe in Hoorn of de Amsterdamse Poort in Haarlem: leer jouw favoriete stad kennen door middel van dit grappige, soms hilarische spel! Uiteraard staan de teamleden ook op de foto dus na het spel heb je leuke herinneringen die je mee naar huis kan nemen. Een originele reminder die je nog lang aan deze gezellige en geslaagde dag doet denken!

Wie heeft aan het einde van het spel alle locaties gevonden, de vragen goed beantwoord en de meest originele 'polaroids' gemaakt? Onze enthousiaste begeleider zal aan het einde van het spel de polaroidfoto's streng doch rechtvaardig beoordelen. Onder het genot van een heerlijk drankje op de eindlocatie zal de prijsuitreiking plaats vinden. Het team dat de meeste punten heeft verdiend, is de 'polaroid party master' en zal met de eeuwige roem en leuke prijzen naar huis gaan!

Dit spel is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, bedrijfsuitjes en teambuildingsuitjes.

Prijs: € 28.50 p.p. (excl btw) tot 30 personen.
Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) vanaf 30 personen
Duur: 2 uur
Locatie: te reserveren in Bergen, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Zaanstreek, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Haarlem.
Minimum deelnemers: 12
Minder dan 12 deelnemers, prijs op aanvraag.


De activiteit is inclusief:
begeleiding door Noord-Hollandse Uitjes, prijzen voor het winnende team, 1 drankje na afloop bij de prijsuitreiking (Hollandse bar), alle spelmaterialen, gebruik Polaroid camera, gebruik filmrollen, foto's mee naar huis in fotoboekje.

Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl