Heel veel radiospelletjes zijn verwerkt in de muziek- en entertainmentquiz 'Mannetje van de radio'. Heb je geen zin in saaie of moeilijke muziekquizzen? Dan is dit spel DE muzikale activiteit voor jouw uitje! Aan deze originele quiz (de enige in heel Noord-Holland!) kan iedereen meedoen, ook zonder uitgebreide muziekkennis.

Bij dit originele en oergezellige muziekspektakel spelen de deelnemers een aantal ronden met grappige, uitdagende en bijzondere opdrachten. Vele herkebare TV tunes, Bekende Nederlanders, 'gouwe ouwe songs' en nog veel meer passeren de revue. Een groot feest voor zowel jong als oud! Dit spel kun je dus spelen met je collega's, vrienden, familie of als invulling van een vrijgezellenfeest. Een hilariteit garantie van 100%! Je hoeft geen enorme muziekkenner te zijn om toch te kunnen winnen. Boek dus dit spel!

De muziekquiz kan zowel individueel als in teams worden uitgevoerd. En wat kun je zoals verwachten? Onder andere de volgende opdrachten:

Zeg, welk gezegde?! Je hoort een gezegde maar niet achter elkaar... Plaats de woorden op de juiste volgorde, welke spreekwoord is het?

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangeres lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

Bingo Ieder team krijgt een bingokaart. We spelen een muziek bingo tot iemand prijs heeft!

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

De grote ster Je hoort 4 zeer korte fragmenten van bekende nummers van 1 artiest of band. Ze zijn aan elkaar vast geplakt. Welke wereldhits zoeken we?!

Piep! We draaien een nummer en dan stopt het nummer met een piep. Maak de tekst af, zing de juiste tekst. Na de piep spelen we de rest van het nummer en kun je horen of het klopt.

Landjepik! Welke artiest hoor je, link de artiest aan het juiste land van herkomst!

It's all about teamwork! Kortom: een middag of avond vol vermaak, entertainment en vooral veel lol.

 

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw) 
Duur: plm. 2 tot 2,5 uur
Locatie: Noord-Holland onder andere in Hoorn, Enkhuizen, Zaanstreek, Purmerend, Schagen, Alkmaar, Medemblik en in andere plaatsen.
Minimum aantal deelnemers: 10

'Mannetje van de radio' is inclusief:
begeleiding van Noord-Hollandse Uitjes/quizmaster, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar),  prijzen voor de winnaars, gebruik locatie, gebruik muziekinstallatie. 

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl