Wie heeft slager van Kampen zo bruut om het leven gebracht? De arme man is levenloos aangetroffen maar niemand weet iets van deze vreselijke situatie af.....Aan jouw team de taak om uit te zoeken wat er gebeurd is!

Met dit leuke interactieve en spannende GPS spel, probeer je uit te vinden middels GPS opdrachten en vragen, op welke locatie de slager vermoord is. Tevens probeer je uit te vinden hoe deze man nou om het leven gekomen is. Is jouw team het snelste en slimste?! Wie weet de vragen goed te beantwoorden, de foto's te spotten die bij de GPS locaties horen en de opdrachten het beste uit te voeren? Dan ben jij de winnaar en de 'super detective' van Hoorn!

Dit spel is ook aangezien je als team moet samenwerken, zeer geschikt voor teambuilding. Maar ook met jouw familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag zal deze activiteit leiden tot hilariteit en veel plezier! Dit uitje is te boeken op diverse plaatsen in Noord-Holland.


Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: dit spel is te reserveren in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam, Zaanstreek, Volendam, Bergen, Schagen, Haarlem en Purmerend.
Minimum aantal deelnemers: 12


Dit spel is inclusief:
begeleiding Noord-Hollandse Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten en alle spelmaterialen.

Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl