'Jongens & de meiden' is een interactief gps spel in Noord-Holland waarbij de vrouwen en de mannen strijden om eeuwige roem. Deze eeuwenoude strijd speelt zich af op een 'strijdtoneel' in Noord-Holland zoals in de leuke steden Alkmaar, Amsterdam, Haarlem of Hoorn. Met het GPS apparaat op pad proberen de teams zoveel mogelijk vragen en opdrachten correct uitvoeren. Uiteraard in het thema de immer boeiende strijd 'mannen versus vrouwen'......

Tijdens dit populaire GPS spel worden jullie uiteraard eerst door onze enthousiaste spelleider ontvangen. Na een korte uitleg wordt de groep ingedeeld in teams, dit is meestal gemixt maar kan ook indien de aantallen ongeveer gelijk zijn, een aantal heren en een aantal damesteams worden. Dan kan het spel natuurlijk echt een 'battle of the sexes' worden: mannen tegen vrouwen!

Tijdens het GPS spel in het centrum van bijvoorbeeld Hoorn of Enkhuizen, komt er van alles aan bod: van stiletto’s tot voetbal en van BN’ers tot typische mannen/vrouwen gewoontes. Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus zeggen ze...... Dit is de uitgelezen mogelijkheid voor de mannen om zich bewijzen door te laten zien hoeveel ze weten van ‘vrouwenzaken’. Uiteraard krijgen de dames ook de mogelijkheid om te te laten zien hoeveel ze van 'meneer Mars' weten. Weet ieder team alle GPS punten in de stad te vinden, de vragen goed te beantwoorden en zo snel mogelijk de juiste oplossingen te vinden: 2 BN-ers, een man en een vrouw?! Een leuke uitdaging die de competitiviteit en het enthousiasme opzweept in ieder team!

Aan het einde van het gps spel wordt duidelijk wie er het meeste weet van de mannen of de vrouwen. Dit betekent dus dat zowel de dames als de heren zich moeten inleven hoe de andere sekse in het leven staat, denkt en waarom ze op een bepaalde manier handelen. Niet alleen leuk maar ook erg leerzaam! Wedden dat jij je partner straks een stuk beter begrijpt :-)


Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: dit spel is te reserveren in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam, Zaanstreek, Volendam, Bergen, Schagen, Haarlem en Purmerend.
Minimum aantal deelnemers: 12


Deze activiteit is inclusief:
begeleiding van Noord-Hollandse Uitjes, 1 consumptie per persoon (Hollandse bar) op de eindlocatie, gebruik GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, nieuwe kennis over de andere sekse!

Let op: dit spel is geen kopie van het tv programma maar een origineel spel uit de creatieve keuken van Noord-Hollandse Uitjes.

Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl