Dit spannende Escape Room spel is een echte uitdaging voor jou en je vrienden of collega’s! 

Durven jullie het aan: het spannende Escape Room spel van Noord-Hollandse Uitjes? Je moet al je speurneuskwaliteiten uit de kast halen, want er is een moord gepleegd: de lokale crimineel Harry H. is vermoord aangetroffen voor het huis van zijn minnares. De politie heeft geen idee wie hem heeft omgebracht en de aanwijzingen zijn schaars. De enige getuige houdt uit angst voor een afrekening de kaken stevig op elkaar. Maar deze getuige heeft toch iets slims gedaan: de naam van de moordenaar opgeborgen in een kluis. Het is jullie taak om de naam van deze moordenaar te achterhalen. Kraak die kluis!

Dit spel spelen jullie in teams. Tijdens de strijd op weg naar de kluis zoeken jullie codes en lossen jullie puzzels en uitdagende raadsels op. Verzamel zoveel mogelijk informatie en zet die op een rijtje. Wie ontdekt de rode draad in dit spel? Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog verder op met leuke spellen zoals het grote sleutelspel en andere interactieve uitdagingen. We stellen jullie Sherlock-kwaliteiten stevig op de proef: niet alleen hoe scherp jij bent, maar ook hoe scherp je gehoor is. Jullie zullen je hersenen flink moeten laten kraken om als eerste de kluis te openen!

Maar we hebben nog extra verrassing: een dubbele ontsnapping! Wie krijgt dat grote hangslot open? Slechts één sleutel is de juiste en past op het grote slot. De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt om een sleutel uit te kiezen... Een beetje geluk helpt zeker mee. Welk team kraakt aan het einde van het spel de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Dat team is de winnaar en gaat er met de prijzen vandoor!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid waar de deelnemers niet worden opgesloten.

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 19,95 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Noord-Holland: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Purmerend, Zaandam en andere Noord-Hollandse steden
Minimum aantal deelnemers: 10

Deze activiteit is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik muziekinstallatie, gebruik alle spelmaterialen, 1 drankje Hollandse bar per persoon, gebruik horeca locatie, prijzen voor de winnaars. 

Het is ook mogelijk om dit spel te spelen in combinatie met een lunch of diner. Prijs op aanvraag, dit is afhankelijk van de horeca gelegenheid. 

 

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl