Een superspannend dinerspel... Los jij met jouw team de uitdagende raadsels op en kraak je de kluis?

Noord-Hollandse Uitjes verzorgt een spannend dinerspel waarbij je je hersenen moet laten kraken. Een Escape room, maar dan verpakt in een gezellige avond uit: een Escape dinerspel! Je moet flink aan de slag als speurneus want er is een moord gepleegd: de lokale crimineel Harry H. is vermoord. Hij is in koelen bloede omgebracht en aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem vermoord? Er was een getuige, die durft uit angst voor represailles niets aan de politie te vertellen. Deze getuige heeft de naam van de moordenaar verborgen in een kluis. Aan jullie de taak om de naam van de moordenaar te achterhalen. Kraak de kluis!

In teams ga je aan tafel de strijd aan en los je codes, puzzels en uitdagende raadsels op. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning tussendoor op met extra, interactieve luisterspellen. Je gaat als een echte Sherlock aan de slag: we testen niet alleen hoe scherp je bent maar ook hoe goed je gehoor ontwikkeld is! Een uitdagend spel dat ieder team op het puntje van zijn/haar stoel laat zitten. De klok blijft namelijk doortikken, de vraag is natuurlijk wie de grote escape master zal blijken te zijn?!

Het wordt een dubbele Escape 'ontsnapping': wie krijgt het grote hangslot open, en welk team kraakt aan het einde van het spel de kluis en zal de naam van de moordenaar vinden? Het doel van het hangslot openen is om extra punten te verdienen: los je een raadsel op, dan kies je een sleutel uit de selectie die er ligt. Welke sleutel is de juiste en past op het grote slot? De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt om het slot te openen... Een beetje geluk helpt zeker mee!

Tevens los je specifieke raadsels op waarbij je cijfers kan verdienen. Deze cijfers leiden aan het einde van het spel tot de juiste kluiscode. Het team dat de meeste cijfers tijdens het dinerspel bij elkaar heeft gesprokkeld, mag als eerste de kluis openen!

Ondertussen geniet je van een heerlijk driegangendiner. De aanwijzingen leiden uiteindelijk naar de juiste code, maar het vergt veel denk- en doordenkwerk. Naarmate de tijd vordert ontstaat er een zinderende strijd…. Welk team weet de cijfers voor de kluis en de dus de grote ontknoping te bemachtigen?!

Heb je zin in een uitdagend uitje met een groot competitief element? Boek dan ons Escape dinerspel, verzorgd door Noord-Hollandse Uitjes!

 

Prijs: € 52,- p.p. (excl. btw) 
Duur: 4 uur
Locatie: te reserveren in Bergen, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Zaanstreek, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Haarlem.
Minimum aantal deelnemers: 12


De activiteit is inclusief:
  begeleiding van quizmaster, een heerlijk driegangendiner, alle spelmaterialen, gebruik van de audio apparatuur, prijzen voor de winnaars, reiskosten quizmaster.

Drankjes zijn op basis van nacalculatie of indien gewenst (dit verschilt per horeca gelegenheid), kunnen wij een drankarrangement aanbieden.

Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.

 

 

                                                                        INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl