Heerlijk eten en tussendoor dit super kneuterige 'Ik hou van Holland spel' spelen: de 'Ik hou van Holland' dinerquiz staat garant voor veel gezelligheid en veel plezier!


Onze altijd enthousiaste quizhost presenteert vanavond voor jullie de 'Ik Hou van Holland Diner Quiz! Denk je alles te weten over ons kleine kikkerlandje?! Dit gaan we op de proef stellen door middel van onder andere de algemene kennisronde; hoeveel Waddeneilanden kun je opnoemen? En weet jij de bijnaam van onze koning die nog uit zijn 'kroegtijger tijd' komt?


Daarnaast hebben we ook nog interactieve spelrondes waar iedereen alles uit de kast moet trekken om zoveel mogelijk punten te verdienen met de uitdagende spellen. Deze 'Ik hou van Holland diner Quiz' is  een showquiz vol Hollands entertainment en een compleet 3 gangen diner. Heerlijk eten en quizen, een perfecte invulling van je avond!


Uiteraard wordt dit spel in verschillende teams gespeeld. Welk team is de overweldigende winnaar en gaat er naast de prijzen ook met de eeuwige 'Ik hou van Holland' roem naar huis?! Met deze dinerquiz wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen & culinair genieten.

De activiteit is zeer geschikt voor teambuildingsuitjes, familie & vriendengroepen en vrijgezellenfeesten.


Prijs: € 45,- p.p. (excl btw). tm 25 personen
Prijs: € 42,50 p.p. (excl btw). vanaf 25 personen
Duur: 4 uur
Locatie: dit spel is te reserveren in heel Noord-Holland. Onder andere in Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Volendam, Bergen, Alkmaar, Zaanstreek, Purmerend, Schagen en Enkhuizen.
Minimum deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of bij grote groepen, prijs op aanvraag!


De activiteit is inclusief:
begeleiding van de quizmaster, heerlijk 3 gangen diner, quizvragen en materialen, prijzen voor de winnaars, reiskosten quizmaster, gebruik muziekinstallatie en materialen interactieve rondes.


De dinerquiz is exclusief drankjes.
De drankjes zijn op basis van nacalculatie en dienen ter plaatse op de evenementdatum betaald te worden. Indien gewenst is het ook mogelijk om een drankarrangement te reserveren. De prijs van het drankarrangement hangt van de horeca gelegenheid af.


Deze activiteit is ook in het Engels te reserveren. This game can be played in an English version.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl