De enthousiaste en vrolijke buikdanseres start met een geweldig buikdansoptreden. Jullie kunnen zien wat de oriëntaalse dans inhoudt, van dichtbij! Daarna is het tijd om te dansen! Alle deelnemers trekken een kleurige sjaal met muntjes aan, iedereen is klaar om te starten met de workshop. Alle basis bewegingen van de oriëntaalse dans komen aan bod, de buikdanseres legt alles op een rustige en heldere manier uit. De oefeningen worden aan elkaar geplakt: een aantal opzwepende buikdansjes zijn het resultaat! Allerlei bewegingen passeren de revue, van slangenarmen, en ronde heupen tot het maken van een buikrol.

Tussendoor (indien je voor de workshop van 2 uur kiest) is er een pauze waarbij iedereen lekker kan relaxen en genieten van een zeer uitgebreide Turkse theetafel in 1001 nacht sferen met heerlijke zoetigheden zoals baklava en verschillende soorten verse thee van Simon levelt. Na de pauze leer je dansen met sluiers en als afsluiting leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Indien het een verjaardag of vrijgezellenfeest betreft, krijgt de jarige/bruid een speciale buikdansoutfit aan.

Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een buikdansoorkonde en de jarige/bruid een cadeau.

Buikdansen is voor alle leeftijden. Trek makkelijk zittende kleding aan.


Prijs 1 uur workshop:
€ 18,50 p.p. (excl btw) 
Prijs 2 uur workshop: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1 uur of 2 uur
Locatie: te reserveren in Bergen, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Zaanstreek, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Haarlem. Op uw eigen locatie. Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een passende locatie in uw gewenste stad worden geregeld.
Minimum deelnemers: 10


De workshop  van 1 uur is inclusief:
begeleiding buikdans docente, gebruik alle sjaals en sluiers, oorkondes deelnemers.

De workshop van 2 uur is inclusief:
begeleiding buikdans docente, gebruik alle sjaals en sluiers, oorkondes deelnemers, pauze met theetafel in 1001 nacht sfeer met heerlijke hapjes en drankjes.

  INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl