Een heel-wat-anders-dan-anders bingo combineren met een heerlijk driegangdiner? Dat kan bij Noord-Hollandse Uitjes!

Het oeroude spel bingo kent iedereen! Maar wij organiseren een bingo waarbij in plaats van de gewone nummertjes, muzikale nummertjes de kaarten volmaken. Gecombineerd met een driegangendiner levert dat een onvergetelijke avond op.

Eerst maar eens rustig beginnen met een drankje en het voorgerecht. Maar dan gaat het los! Op de Bingo met een Beat-kaarten staan geen cijfers, maar titels van liedjes. Onze quizmaster serveert de aanwezigen muziekfragmenten die lang genoeg duren om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging! Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Natuurlijk mag je meezingen! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… het oude vertrouwde ‘Bingo’! Daar hebben we niets aan veranderd.

Na het hoofdgerecht volgt de tweede speelronde. Herken jij al die nummers uit de bruisende jaren zeventig, de roerige tachtiger jaren, de swingende nineties en de nummers die juist nu in de top 40 staan? Je kunt even afkoelen met het nagerecht, maar dat volgt de derde en laatste ronde. Tijdens elke ronde zijn er natuurlijk leuke prijzen te verdienen. Bovendien wisselen we het bingospel af met een aantal interactieve spellen. Denk bijvoorbeeld aan het 'Girlband Linkspel', ‘het Grote Meezingspel’, waarbij je uit volle borst bekende nummers mag meezingen (wel de juiste tekst natuurlijk), en andere 'gekkigheid'. We zeiden het al: een heel anders dan anders bingo. 

Met het Bingo met een Beat Dinerspel van Noord-Hollandse Uitjes heb je gegarandeerd een onbezorgde en gezellige avond met ontzettend veel lol. Dit uitje is uitermate geschikt voor een familie- of vriendendag of een personeelsavond.

 

Prijs: € 45,- p.p. (excl btw). tm 25 personen
Prijs: € 42,50 p.p. (excl btw). vanaf 25 personen
Duur: 4 uur
Locatie: te reserveren in Bergen, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Zaanstreek, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Haarlem.
Minimum aantal deelnemers: 12


De activiteit is inclusief:
begeleiding van quizmaster, een heerlijk driegangendiner, alle spelmaterialen, gebruik van de audio apparatuur, prijzen voor de winnaars, reiskosten quizmaster.

Drankjes zijn op basis van nacalculatie of indien gewenst (dit verschilt per horeca gelegenheid), kunnen wij een drankarrangement aanbieden.

Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.


                                                                        INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl