Noord-Hollandse Uitjes:

voor het LEUKSTE UITJE in Noord-Holland!


Voor de meest gezellige en originele uitjes moet je bij Noord-Hollandse Uitjes zijn! Wij verzorgen unieke arrangementen die 100% garant staan voor een geslaagde middag. Zo kun je bij ons terecht voor uitdagende stadsspellen, gezellige rondleidingen, spellenkroegentochten en dinerspellen maar wij verzorgen ook graag mooie boottochten, walking dinners of thema avonden. Onze doelgroep varieert van jong tot oud, van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje. Ook houden wij rekening met uw budget: voor groepen met zowel een groot als een klein budget kunnen wij iets betekenen.


Op zoek naar een verrassend teambuildingsevenement? Of op stap voor een vrijgezellenfeest? Een geslaagd personeelsuitje boeken? Of liever met je vrienden of familie een dag weg?


Noord-Hollandse Uitjes heeft een groot aanbod aan de leukste workshops, teambuildingsspellen, rondvaarten en unieke stadswandelingen voor een geslaagd dagje uit in heel Noord-Holland!


Waar u de uitjes kunt boeken? In Alkmaar, Volendam, Haarlem, Hoorn, Enkhuizen, Bergen maar ook in Amsterdam, Purmerend of in de Zaanstreek verzorgen wij geweldige GPS spellen, een pubquiz, proeverij, steptour of dinerspel. Uiteraard in de hilarische thema’s ‘De Jongens & de meiden’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Culinair & Co’ of GPS spel ‘Moord in de stad’.


U geeft uw wensen aan, wij regelen en verzorgen graag uw uitje. Uw wensen zijn bij ons in goede handen en worden verpakt in een bijzonder maatwerk cadeau: een mooie en geslaagde dag uit in Noord-Holland!


Bekijk ook onze website voor uitjes in West-Friesland

www.westfrieseuitjes.nl – Uitjes in de regio West-Friesland
www.westfriesebedrijfsuitjes.nl - Arrangementen voor bedrijfuitjes in West-Friesland

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl