"Het was een geslaagd uitje, we hebben genoten van het 'Ik hou van Holland' spel. De begeleidster krijgt van mij een 10!
Ze deed het goed, was erg enthousiast en ze was een goede leider. Ik zou deze activiteit zeker aanraden bij anderen, het boeken ging ook erg makkelijk. Ga zo door!"

Liesbeth Hoefkens - Odion

We hebben ons erg vermaakt. Cijfer 8 geven we. Het is een aanrader om een boeking te doen bij de Noord-Hollandse Uitjes.
Waarschijnlijk volgend jaar weer!

Belinda Hekman - Wilgaerden

Voor ons teamuitje was ik op zoek naar activiteiten als steppen en een GPS moordspel. Het arrangement voldeed volledig aan onze verwachtingen! Anneline, je hebt ons een mooie dag bezorgt: de activiteiten waren goed georganiseerd en begeleid en de accommodatie bij het station in Enkhuizen was prima. Ik zou de gehele dag, activiteiten, begeleiding, organisatie willen beoordelen met een 8,5 tot 9,0. We hebben echt genoten! Het aanbod van Noord-Hollandse Uitjes zou ik zeker een ander aanraden. De gehele communicatie vooraf heb ik ook als plezierig en behulpzaam ervaren.

Henk Vlaar - Horizon College


We wisten niet wat we konden verwachten met het Escape game maar vonden het een hele leuke manier om aan teambuilding te doen. De combinatie van leuke opgestelde brainkrakers, het zoeken naar locaties met GPS. Het geheel stak leuk in elkaar. Ontzettend fijn mail contact gehad met Anneline van Noord-Hollandse Uitjes. Ze is ons goed tegemoet gekomen: toen wij dit uitje moesten verplaatsen was zij welwillend. Grote service!! Het is een geslaagde dag geweest en ik zou Noord-Hollandse Uitjes zeker aanraden bij andere mensen!

 

Marriët van Zon - Palito -  Facilitair Bedrijf LeekerweideGroep

Om de teamspirit te optimaliseren proberen wij elk jaar en actief uitje te doen met het personeel om elkaar ook op een ander vlak dan alleen werken beter te leren kennen. Dit jaar hebben wij het door Anneline Bruins Slot van Westfriese Uitjes laten organiseren en dat was een enorm succes! Iedereen die ik gesproken heb vond het een topdag, dus zeker een aanrader voor ieder ander die dit met zijn of haar bedrijf wilt doen!

Piet-Jan Ooms - directeur Ooms Bouw en Ontwikkeling

De quiz was helemaal geslaagd, we hebben een leuke avond gehad met z'n allen! De quiz was boven verwachting en goed in elkaar gezet! De activiteitenbegeleider krijgt van ons een dikke 10 en we zouden deze activiteit zeker aanraden bij anderen. Bedankt voor de leuke avond en tot de volgende keer!

Linda van Eck

Via een naaste collega, die had van een medewerker van een ander cluster vernomen dat jullie goed waren bevallen, zijn we bij Noord-Hollandse Uitjes terecht gekomen.Onze ervaring met parkgolf in Hoorn was positief en er werd goed gereageerd en adequaat op wat ik wilde. Tevens kon er gesproken worden over alternatieven bij slecht weer. De begeleider geven we een 8! Noord-Hollandse Uitjes ga vooral zo door!

Hermien Witteveen - Esdege Reigersdaal

Een hele gezellige en uitdagende pubquiz verzorgt door Noord-Hollandse Uitjes voor onze vrijwilligers van de gemeente Koggenland. De middag was geslaagd en ook zeker de organisatie rondom deze middag!

Esther de Groot - Gemeente Koggeland