"Het was een geslaagd uitje, we hebben genoten van het 'Ik hou van Holland' spel. De begeleidster krijgt van mij een 10!
Ze deed het goed, was erg enthousiast en ze was een goede leider. Ik zou deze activiteit zeker aanraden bij anderen, het boeken ging ook erg makkelijk. Ga zo door!"

Liesbeth Hoefkens - Odion

Voor ons teamuitje was ik op zoek naar activiteiten als steppen en een GPS moordspel. Het arrangement voldeed volledig aan onze verwachtingen! Anneline, je hebt ons een mooie dag bezorgt: de activiteiten waren goed georganiseerd en begeleid en de accommodatie bij het station in Enkhuizen was prima. Ik zou de gehele dag, activiteiten, begeleiding, organisatie willen beoordelen met een 8,5 tot 9,0. We hebben echt genoten! Het aanbod van Noord-Hollandse Uitjes zou ik zeker een ander aanraden. De gehele communicatie vooraf heb ik ook als plezierig en behulpzaam ervaren.

Henk Vlaar - Horizon College

Om de teamspirit te optimaliseren proberen wij elk jaar en actief uitje te doen met het personeel om elkaar ook op een ander vlak dan alleen werken beter te leren kennen. Dit jaar hebben wij het door Anneline Bruins Slot van Westfriese Uitjes laten organiseren en dat was een enorm succes! Iedereen die ik gesproken heb vond het een topdag, dus zeker een aanrader voor ieder ander die dit met zijn of haar bedrijf wilt doen!

Piet-Jan Ooms - directeur Ooms Bouw en Ontwikkeling

Via een naaste collega, die had van een medewerker van een ander cluster vernomen dat jullie goed waren bevallen, zijn we bij Noord-Hollandse Uitjes terecht gekomen.Onze ervaring met parkgolf in Hoorn was positief en er werd goed gereageerd en adequaat op wat ik wilde. Tevens kon er gesproken worden over alternatieven bij slecht weer. De begeleider geven we een 8! Noord-Hollandse Uitjes ga vooral zo door!

Hermien Witteveen - Esdege Reigersdaal

We hebben ons erg vermaakt. Cijfer 8 geven we. Het is een aanrader om een boeking te doen bij de Noord-Hollandse Uitjes.
Waarschijnlijk volgend jaar weer!

Belinda Hekman - Wilgaerden


We wisten niet wat we konden verwachten met het Escape game maar vonden het een hele leuke manier om aan teambuilding te doen. De combinatie van leuke opgestelde brainkrakers, het zoeken naar locaties met GPS. Het geheel stak leuk in elkaar. Ontzettend fijn mail contact gehad met Anneline van Noord-Hollandse Uitjes. Ze is ons goed tegemoet gekomen: toen wij dit uitje moesten verplaatsen was zij welwillend. Grote service!! Het is een geslaagde dag geweest en ik zou Noord-Hollandse Uitjes zeker aanraden bij andere mensen!

Marriët van Zon - Palito -  Facilitair Bedrijf LeekerweideGroep

De quiz was helemaal geslaagd, we hebben een leuke avond gehad met z'n allen! De quiz was boven verwachting en goed in elkaar gezet! De activiteitenbegeleider krijgt van ons een dikke 10 en we zouden deze activiteit zeker aanraden bij anderen. Bedankt voor de leuke avond en tot de volgende keer!

Linda van Eck

Een hele gezellige en uitdagende pubquiz verzorgt door Noord-Hollandse Uitjes voor onze vrijwilligers van de gemeente Koggenland. De middag was geslaagd en ook zeker de organisatie rondom deze middag!

Esther de Groot - Gemeente Koggeland

 "We hebben erg veel lol gehad en was leuk om te zien dat we elkaar onderweg af en toe weer tegen kwamen en ook weer kwijt raakten. Ieder team had zo zijn eigen strategie met de Westfriese rally."

Ellen Honsbeek - Albea

Ik ben via de tip van een vriendin bij jullie terecht gekomen. De workshop 'dikke dames schilderen' was heel gezellig, wij geven onze docente een dikke 10!!! Ik zou zeker Noord-Hollandse Uitjes bij anderen aanraden en ook de workshop aanbevelen bij andere mensen. Het boeken bij Noord-Hollandse Uitjes verliep heel voorspoedig, snelle reacties van Anneline en ze kwam zeer vriendelijk en spontaan over.

Yvonne Hoogland

"Het uitje voldeed aan alle verwachtingen, we hebben genoten! De gidstour was geweldig, de gidsen krijgen een dikke 9!

Joline Post

Strijdbare en gezellige middag gehad tussen de “Jonkies” en de “Golden Oldies” van Kramer Keukens. Wij hebben het GPS moord spel gedaan in Hoorn. Hoorn is bekend terrein maar op zo’n middag loop je toch heel anders rond en zie je dingen die je normaliter niet ziet.  De begeleiding was top en van te voren denken ze ook goed met je mee.

Linda Burggraaf-Freijser

Het is niet makkelijk een bedrijfsuitje te organiseren voor 70 personen maar Noord-Hollandse Uitjes draait daar de arm niet voor om. Tot op het laatste moment was het een verassing voor onze collega’s wat we gingen doen.
Een op maat gemaakte GPS/foto-puzzeltocht in Hoorn, met aansluitend een rondvaart met de watertaxi of een stadswandeling met gids. Het geheel werd afgesloten met een uitstekend verzorgde BBQ. Met één woord: TOP.

Mira Hogers - Dia

"Met onze vriendengroep hebben we het Happen en Tappen GPS Dinerspel gespeeld. De combinatie van het spelen van een spel en tussendoor eten beviel ons erg goed. Het spel was uitdagend en van een goed niveau. De begeleidster deed het erg leuk en met Anneline was van te voren alles zo geregeld!"

 Annemieke Hageman

"Dankzij de organisatie van Anneline en haar medewerkers hebben we een ontzettend leuk personeelsfeest gehad.
Afwisselende activiteiten, goede catering en een prima prijs!"

Marijn van den Brink

"Noord-Hollandse Uitjes heeft ons teamuitje tot volle tevredenheid verzorgd. Het spelelement van het 'Escape city game' was zeer ongedwongen en bracht wel een leuke competitiviteit bij een ieder naar boven".

Ruud Bos

"Wij hebben mede dankzij Noord-Hollandse Uitjes een ontzettend leuk vrijgezellenfeest gevierd! Het team was erg flexibel, dacht goed mee van te voren en tijdens de activiteit zelf hadden we een ontzettend leuke spel dame, ook het personeel van de Ridderikhof was fantastisch!"

Lotte Koeleman

"Personeelsvereniging ‘de ontlading’ heeft een topavond gehad met de casinospellen. Alles was top en professioneel geregeld! Zeker voor herhaling vatbaar maar dan met een andere leuke activiteit."

Ronald Raven

Wij als scholengemeenschap De Dijk (x/- 45 personen) hebben een zeer plezierige middag gehad onder leiding van twee bedreven, hardwerkende koks.
Een prima verzorgde middag op onze eigen locatie, konden we als team gezellig afsluiten met een diner waar voldoende voor iedereen was. Kortom boeken!!"

Sander Lobbes

"Enige tijd geleden hebben wij in samenwerking met Noord-Hollandse Uitjes een bonbonworkshop voor ons personeel georganiseerd. Over de samenwerking met jullie zijn wij erg tevreden! Vooral de korte lijnen en de snelle en duidelijke terugkoppeling door jullie medewerkers waren erg goed."

Stacey van Rijn.

"Een team van BSN medical heeft een geweldige dag doorgebracht in Hoorn. Mede door de meer dan uitstekende begeleiding van Anneline, van Noord-Hollandse Uitjes."

Eric Bruns

"Met 30 collega’s naar het stationscafé in Enkhuizen, vanuit hier begon onze GPS tour langs de mooie plekjes in Enkhuizen verdeeld over zeven groepen. Na een hoop lol en gezelligheid kwamen we na twee uur weer terug in het Stationscafé waar we met ze alleen buiten heerlijk genoten hebben van een goed Italiaans buffet. Iedereen was zeer enthousiast, bedankt voor deze leuke middag."

Gert Ruiters

"Goede organisatie met vele mogelijkheden voor iedereen om een geslaagde dag en/of avond te organiseren. Wij waren dik tevreden en zouden zo weer samen met jullie een mooie & gezellige avond/dag organiseren."

Patricia Visser