Op een leuke en originele manier de stad Hoorn of Enkhuizen verkennen? Stap op de step en ga op pad!

Stap met je team, familie of vrienden op de step en rol door het centrum, havengebied en nog meer mooie plekken in Hoorn of Enkhuizen. Uiteraard krijg je ook nog leuke vragen mee die gaan over de mooie stad en de VOC tijde. Dus strijk met de eer en step it up!

Voor aanvang van de Tour de Step puzzeltocht worden er groepjes gemaakt. Elk team krijgt vervolgens een vragenlijst, instructie, een step & een duwtje in de goede richting! De steps zijn grote professionele steps waar zowel jong als oud goed mee uit de voeten kan komen.

Na de puzzeltour worden de antwoorden nagekeken en krijgt iedereen een lekker drankje op de eindlocatie in een gezellige brasserie. Natuurlijk krijgt het winnende team een leuke prijs: welk team heeft de meeste vragen goed beantwoordt en gaat er vandoor met de eer en de 'buit'?! Kom in de benen en boek dit leuke uitje: stap op je step!


Prijs: € 29,50 p.p. (excl. btw).
Duur: plm. 2 uur (incl. prijsuitreiking + 1 drankje p.p.)
Locatie: Hoorn of Enkhuizen
Minimum deelnemers: 10
Bij minder deelnemers, prijs op aanvraag.

 

De activiteit is inclusief: begeleiding door Noord-Hollandse Uitjes, 1 consumptie per persoon (Hollandse bar), gebruik/huur professionele step, spelformulier, prijzen winnaars


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl