Hoorn heeft prachtige plekjes, er is veel te zien in deze mooie stad. De ontdekkingsreis door Hoorn zal eerst starten met een boottocht onder begeleiding van onze vrolijke schipper. Onder het het genot van een drankje verteld hij leuke verhalen over de locaties en plekjes die je vanaf het water ziet. In deze rustig tuffende sloep en met het kabbelende water om je heen, kom je helemaal tot rust! Na 45 varen is het tijd om aan wal te gaan en neemt de humorvolle stadsgids het stokje over. Op pad om andere plekjes in Hoorn te ontdekken...

Onze gids loopt door het centrum en het havengebied van Hoorn. Hofjes, oude kloosters, verhalen over boefjes en helden, van alles passeert de revue.... Verhalen over JP Coen, de weeskinderen, het oude ziekenhuis, schuinmarcheerders die het ruime sop kozen en nog veel meer, bijzondere feiten en verhalen neem je mee naar huis na deze middag!

Kortom: een geweldige tocht door Hoorn zowel aan wal als op het water! Uiteraard is het ook mogelijk om eerst te starten met de stadswandeling en vervolgens de boottocht te doen.

Prijs: € 21,- p.p. (excl btw).  
Duur: 1 en 45 minuten uur (45 minuten varen en 1 uur wandelen)
Locatie: Hoorn
Minimum deelnemers: 10


De activiteit is inclusief:
boottocht, drankje gedurende boottocht, begeleiding schipper, begeleiding stadsgids.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl