Een smakelijke en vooral gezellige muzikale dinerquiz! Aan deze originele quiz kan iedereen meedoen, ook zonder uitgebreide muziekkennis. Je speelt in teams dit oergezellige muziekspektakel, de strijd barst los tijdens het heerlijke driegangen diner!

Alle deelnemers spelen verschillende ronden met grappige, uitdagende en bijzondere opdrachten. Vele herkenbare TV tunes, Bekende Nederlanders, 'gouwe ouwe songs' en nog veel meer leuke spellen passeren de revue. Een groot feest voor zowel jong als oud! Dit spel kun je dus spelen met je collega's, vrienden, familie of als invulling van een vrijgezellenfeest. Een hilariteit garantie van 100%! Je hoeft geen enorme muziekkenner te zijn om toch te kunnen winnen. Welk team gaat er vandoor met de winst en de eeuwige roem?

De muziekquiz kan zowel individueel als in teams worden uitgevoerd. En wat kun je zoals verwachten? Onder andere de volgende opdrachten:

Zeg, welk gezegde?! Je hoort een gezegde maar niet achter elkaar... Plaats de woorden op de juiste volgorde, welke spreekwoord is het?

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangeres lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

Bingo Ieder team krijgt een bingokaart. We spelen een muziek bingo tot iemand prijs heeft!

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

De grote ster Je hoort 4 zeer korte fragmenten van bekende nummers van 1 artiest of band. Ze zijn aan elkaar vast geplakt. Welke wereldhits zoeken we?!

Piep! We draaien een nummer en dan stopt het nummer met een piep. Maak de tekst af, zing de juiste tekst. Na de piep spelen we de rest van het nummer en kun je horen of het klopt.

Landjepik! Welke artiest hoor je, link de artiest aan het juiste land van herkomst!

It's all about teamwork! Kortom: een middag of avond vol vermaak, entertainment en vooral veel lol. 

Prijs: € 56,- p.p. (excl. btw) tot 30 personen.
Prijs: € 52,- p.p. (excl. btw) vanaf 31 personen
Duur: 4 uur
Locatie: Noord-Holland onder andere in Hoorn, Enkhuizen, Zaanstreek, Purmerend, Schagen, Alkmaar, Medemblik en in andere plaatsen.
Minimum aantal deelnemers: 12

'Mannetje van de radio' is inclusief:
begeleiding van Noord-Hollandse Uitjes/quizmaster, gebruik alle spelmaterialen, heerlijk driegangen diner,  prijzen voor de winnaars, gebruik locatie, gebruik muziekinstallatie. 

  

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl