Is het tijd voor een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Dit is een 'steek je handen uit de mouwen uitje' want tijdens dit orginele dagje uit zijn jullie spierballen niet onbelangrijk..... Dus stroop je mouwen op en ga aan de slag want zoals de schotten zeggen: 'Ai lassie, let's get to work'!

Honderden jaren geleden zijn de Highland Games ontstaan in de hooglanden van Schotland. De Highland Games ontstonden in het Schotse clansysteem, voor koningen was het tevens een handige manier om sterke mannen te rekruteren voor het leger. Ze lieten de heren meedoen aan deze Games om te bewijzen wat ze waard waren. Een goede manier om te 'battelen' en om het kaf van het koren te scheiden: waren de strijders dapper en sterk genoeg om deel te nemen?!

Wat is de bedoeling tijdens dit stoere uitje?
Na een duidelijke uitleg van onze begeleider over de oeroude Schotse spellen, is het tijd om aan de slag te gaan! The battle of the strongest! De teams worden geformeerd en het is nu tijd om te laten zien wat jullie aan power in huis hebben.
Diverse disciplines worden getest bij alle teams: kracht, teamspirit, communicatie en samenspel. Maar het meest belangrijke is het plezier en de lol die iedereen heeft. Er wordt flink gelachen tijdens de Highland games!

Er worden verschillende krachtmetingen verricht onder de teams onder andere touwtrekken, jutezak werpen, bielzenrace, reuze slalom en en kogelslingeren zijn hier enkele voorbeelden van. Maar niet alleen met kracht behalen jullie de punten, want tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Onder luid gejuich, hilariteit alom uiteraard, worden de beproevingen afgelegd in het gezelschap van je medestrijders.

Highland Games van Noord-Hollandse Uitjes heeft van alles wat en is daarom een zeer geschikte activiteit voor vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsuitjes. Uiteraard hebben wij spellen gekozen die niet gevaarlijk zijn en ook voor de minder sterke heren en dames uit te voeren zijn.

Aan het einde van een oergezellige middag kan iedereen onder het genot van een drankje in een leuke brasserie, tijdens de prijsuitreiking vernemen welk team gewonnen heeft!


Prijs:
€ 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: een park in Hoorn. Indien gewenst kunnen wij deze activiteit ook op locatie verzorgen.
Minimum aantal deelnemers: 15
Bij minder deelnemers, prijs op aanvraag.


De activiteit is inclusief:
begeleiding Noord-Hollandse Uitjes, gebruik alle spelmaterialen Highland games, 1 drankje p.p. (Hollandse bar) bij prijsuitreiking, vervoer heen/retour alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars.

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl