Doe mee met dit knotsgekke GPS-spel in het centrum van jouw favoriete stad. Dit spel staat garant voor grappige en gekke vragen, goed 'foute' opdrachten en het spotten van bijzondere plekken in de stad, waar je uitdagende opdrachten staan te wachten.

Wat is de bedoeling? In teams ga je de strijd aan in dit foute spel met een hoofdletter F!

Het GPS-apparaat brengt je op locaties waar je opdrachten aantreft die je met je team dient uit te voeren. Waar mag je aan denken? Samen dat ene foute nummer zingen, voorbijgangers aanspreken om iets voor elkaar te krijgen, zoveel mogelijk items verzamelen, iets doen met het fenomeen zwaartekracht,  en andere gekkigheid. We verklappen natuurlijk nog niet welke opdrachten jullie krijgen voorgeschoteld... Je creativiteit en 'durf' worden in ieder geval flink op de proef gesteld! 

Sommige opdrachten zijn een béétje 'fout', andere iets meer… Hoe beter de opdrachten uitgevoerd zijn, hoe meer punten je verdient! Het resultaat van elke opdracht wordt per WhatsApp naar de spelleider gestuurd. Zij beoordeelt de opdrachten op originaliteit en hoe 'goed fout' ze zijn uitgevoerd.

Tijdens het spel en het uitvoeren van de opdrachten beantwoord je foute vragen en stellingen waar je punten mee verdient. Weet jij wat de gemiddelde Nederlander liever wil? Denk jij dat de gemiddelde Nederlander liever wil weten dat al je ex-partners je slecht in bed vinden, of liever iedere week een gênante roddel over je baas verzint en verspreidt? En wil men liever in de ring vechten tegen Mike Tyson,of heeft men toch een voorkeur voor een massage van Donald Trump? Hoe gek is je medemens?! Beantwoord de stellingen juist en gok hoe vreemd en fout mensen zijn! 

De antwoorden krijg je aan het einde van het spel.  Je zal verbaasd staan van de voorkeuren van de gemiddelde Nederlander. 

Uiteraard passeert er bij de bonusspellen die tussendoor worden gespeeld ook nog het ultieme Fouter dan Fout muziekspel: herken jij de deuntjes die echt TE fout maar stiekem toch ook een beetje leuk zijn? Wat denk je van grote hits zoals 'YMCA', 'Barbie Girl' en 'Ich Bin Wie Du', je zingt ze vast ongemerkt toch allemaal mee. Een feest van 'foute' herkenning!

Kortom: alle gekkigheid op een stokje! Speel dit superfoute stadsspel waarbij je geheid twee uur lang veel lol hebt en samen met je teamgenoten kan strijden in dit grappige stadsspel. 

Dus verzamel je vrienden, familie, collega's of teamgenoten en boek dit superleuke spel!

Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Purmerend, Enkhuizen, Amsterdam, Schagen, Zaanstreek, Hoorn, Alkmaar, Bergen, Egmond, Volendam en indien gewenst in een andere stad.
Minimum aantal deelnemers: 12


De activiteit is inclusief: begeleiding Noord-Hollandse Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.


Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl