Wat is er nu leuker dan Noord-Holland verkennen in een 'good old' 2cv?! De lelijke eend is verre van modern en snel. Dat is juist de grote charme van deze oude 'pruttelpot': de 2cv staat voor 'la bonne vie'!

En een 'bon après-midi' gaan jullie zeker tegemoet! Iedereen stapt in de lelijke eendjes en dan is het na een uitleg hoe deze bijzondere oldtimer werkt, tijd om 'en route' te gaan! Deze 'Ducktrail' slingert door diverse dorpen in Noord-Holland. Jullie rijden een mooie route, tussendoor stop je voor een lekker drankje. Tijd om even bij te kletsen over de ervaringen, een eend rijden is namelijk back to basic! Wist je dat deze auto maar 4 versnellingen heeft? Niet zo gek als je bedenkt dat de topsnelheid 85 km per uur is... Na de pauze vervolg je je weg in de 2cv, het motortje ronkt lekker door. Op de eindlocatie leveren jullie de eend in: iedereen is na deze gezellige dag, een geweldige ervaring rijker!

De locatie waar de Ducktour start is in overleg met de klant. De meest geboekte route is vanaf Hoorn door de regio West-Friesland.

Prijs: € 99,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: elke gewenste startlocatie in Noord-Holland / Nederland.
Minimum deelnemers: 20 personen
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.


Deze activiteit is inclusief:
gebruik van de 2cv, benzine, begeleiding, verzekeringen, 1 drankje p.p op pauze locatie vervoerskosten van/naar startlocatie.

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl