Bij deze binnen activiteit is het de bedoeling om elkaar zo goed mogelijk in te schatten. Hoe beoordeel jij je collega's, vrienden of teamleden. En hoe beoordelen ze jou. Denken jullie elkaar goed in te kunnen schatten? Ga deze beleving aan: ga af op je kennis en intuïtie en 'rank' jouw medespelers!

Ranking your team lijkt op het TV programma Ranking the Stars, een programma waarbij je je team of collega's moet inschatten bij de meest ludieke vragen. De quizmaster zal de vele leuke, grappige en soms uitdagende 'rank' vragen stellen maar ook 'het verboden woord' of 'gok de stelling' zijn onderdelen die de revue passeren. Alle teams worden altijd ontzettend fanatiek, iedereen gaat voor de winst! Kortom: een uitdagend, hilarisch en afwisselend spel waarbij jij aan het eind van het spel door de humor en onthullingen, meer van je vrienden, familieleden of collega's zal komen te weten dan je denkt.


Dit uitje is zeer geschikt voor een vriendendag, bedrijfsuitje of een familiedag!


Prijs
: € 28,50  p.p. (excl btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Heel Noord-Holland,  onder andere in Alkmaar, Hoorn, Volendam, Schagen, Purmerend, Zaanstreek, Haarlem
Minimum deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers, prijs op aanvraag.


De activiteit is inclusief:
2 drankjes p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), prijzen voor de winnaars, gebruik alle spelmaterialen, begeleiding Noord-Hollandse Uitjes, zaalhuur.


Dit spel is in het Engels te boeken. This game can be played in an English version.

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl