Veelgestelde vragen

Ik wil graag een uitje boeken, hoe gaat dit in zijn werk?
U ontvangt alle gegevens betreffende de reservering in een boekingsbevestiging. Deze wordt per email naar u verstuurd. Dit is tevens de factuur. De factuur dient voor de evenementdatum per bank voldaan te worden. De gegevens die wij altijd nodig hebben voor het maken van uw reservering zijn: uw naam, huisadres of adres van het bedrijf indien het een bedrijfsuitje betreft, aantal deelnemers, datum uitje, starttijdstip, email adres, speciale (di)eetwensen indien er een diner bij het uitje inbegrepen is.


De prijzen op de website, zijn deze per persoon?
Alle prijzen die op de website vermeld staan, zijn exclusief 21% btw per persoon.
Er komt dus altijd 21% btw bovenop de prijs die bij een activiteit vermeld staat. Bij een enkele activiteit staat een groepsprijs op de website, dit wordt altijd duidelijk aangegeven.


Is er altijd begeleiding bij de uitjes?
Ja, er is altijd een activiteitenbegeleider van Noord-Hollandse Uitjes aanwezig om uw uitje te begeleiden.


Kan ik met creditcard op de dag van het uitje betalen?
Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. De betaling dient altijd voor de evenementdatum per bank overgemaakt te worden onder vermelding van het factuurnummer.


Er zijn minder deelnemers dan ik had opgegeven voor het uitje. Mag ik dit nog wijzigen?
Tot een week voor de evenementdatum is het mogelijk om het aantal deelnemers aan het uitje nog kosteloos te wijzigen. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk.


We hebben een buitenactiviteit gereserveerd. Het is slecht weer, wat zijn de opties?
In principe gaan de uitjes bijna altijd door tenzij het weer zodanig slecht is dat de uitjes niet uitgevoerd kunnen worden. In dit geval kunt u uiterlijk 4 dagen voor het uitje aangeven dat u voor een alternatief gaat. Wij bieden u graag de keuze uit de volgende opties: Pubquiz, ‘Ranking your friends’, een rally met eigen auto, Oud Hollandse spellen of het ‘Ik hou van Holland spel’.


Krijg ik een groepskorting?
Indien u met een grote groep bent (minimaal 25 deelnemers) dan kunnen wij altijd kijken of de mogelijkheid bestaat om een groepskorting te verlenen. Meestal staat de korting ook vermeld bij het uitje op de website.


Ik organiseer een uitje voor een grotere groep maar heb maar een heel beperkt budget. Kunnen jullie daar ook iets mee?
Noord-Hollandse Uitjes verzorgt ook maatwerk dus wij kunnen altijd kijken of wij een mooie dag uit voor u kunnen verzorgen voor het budget dat u beschikbaar heeft.

 

Indien ik al betaald heb voor een uitje maar op tijd meldt dat er deelnemers afvallen, wat gebeurt er dan?
Noord-Hollandse Uitjes maakt een creditfactuur en zal het bedrag binnen 7 dagen na de evenementdatum terug storten op uw rekening.


Wat is er bij een uitje inbegrepen?
Alles dat bij een activiteit inbegrepen is, staat vermeld op de pagina van ieder uitje.
Mocht u een extra lunch, diner, borrel arrangement of andere zaken willen boeken bij uw uitje, dan is dit altijd mogelijk.