Een spannende, hilarische, heel-wat-anders-dan-anders bingo!

Zoek je een origineel uitje? Noord-Hollandse Uitjes organiseert een bingo waarbij in plaats van gewone nummertjes, nummertjes muziek een kaart vol maken.

Hoe werkt dit spel? Op de Bingo met een Beat-kaarten staan titels van liedjes. Onze altijd enthousiaste spelleider roept nu eens niet op overbekende wijze de cijfers, een ietwat saaie insteek van dit spel. Onze quizmaster trakteert de aanwezigen op muziekfragmenten. Deze duren lang genoeg om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging!

Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Meezingen mag! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… het gouden oude ‘Bingo’! We zeiden het al: een heel anders dan anders bingo. Herken jij alle nummers uit de bruisende jaren zeventig, roerige tachtiger jaren, swingende nineties en de nummers die je van vroeger kent of juist nu in de top 40 staan? Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaar van elke ronde.

Bingo met een Beat staat garant voor een middag of avond met ontzettend veel lol, en is uitermate geschikt voor een familie- of vriendendag of een personeelsuitje.

Indien gewenst kunnen we de bingo rondes afwisselen met interactieve (luister)spellen zoals 'raad de reclame tune', 'welk gezegde hoor jij' en andere uitdagende leuke spellen. Kortom: zoek jij een activiteit voor een onbezorgde gezellige middag of avond, boek dan onze 'Bingo met een Beat'!

Prijs per persoon:  € 19,50 p.p. (excl. btw)
Prijs in horeca gelegenheid: € 23,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Volendam, Schagen, Bergen, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Egmond, Purmerend
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij grotere groepen, prijs op aanvraag.

De activiteit op eigen locatie is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, reiskosten quizmaster, prijzen voor de winnaars.

De activiteit in een horeca gelegenheid is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, zaalhuur, prijzen voor de winnaars, 1x drankje per persoon Hollandse bar.

Indien gewenst kunnen er tijdens het spel extra drankjes en hapjes (o.a. bittergarnituur / koude hapjes) geserveerd worden.


                                                      INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl