voorbeeld schilderij Dikke Dames

Dikke Dames schilderen is populair en ontzettend leuk, met een fraai eindresultaat bovendien. We hebben bij Noord Hollandse Uitjes deze workshop in ons aanbod opgenomen, zodat je zelf je eigen Dikke Dames kunt schilderen.

Killer body

“Zo slank zijn als je dochter” was de slogan van een margarinemerk dat alweer een paar jaartjes wijlen is. Maar de fraai verwoorde wens is nog springlevend. We diëten en trainen wat af met z’n allen, vooral vlak na de jaarwisseling. ‘Dit jaar houden we het echt vol,’ zeggen we optimistisch, en sleuren nog maar eens een gewichtje omhoog. Op naar die killer body!

Als we niet in januari beginnen, dan wel tegen de zomervakantie. Want we moeten en zullen met een strak strandlijf in het zand liggen. Helaas lukt dat vaak minder goed dan we zouden willen. Die hinderlijke buik, die rolletjes op de heupen, die mollige bovenbenen: hoe hard we ook trainen, hoe streng we ook lijnen, we lijken er wel toe veroordeeld! En zo liggen we in het zonnetje stilletjes diepongelukkig te wezen.

Mooi rond is niet lelijk!

Westerse vrouwen zijn niet zo trots op hun rondingen. “Maak je niet dik, dun is de mode!” was een andere slogan die het heersende ideaal nog maar eens onsubtiel inwreef. Caraïbische, Arabische, Afrikaanse en Indiase vrouwen (om maar een paar bevolkingsgroepen te noemen) hebben daarentegen geen problemen met hun vrouwelijke voorkomen. Zij weten dat de meeste mannen dol zijn op ronde vormen. Die liggen namelijk lekkerder in de handen.

Het wordt hoog tijd dat Westerse vrouwen zich weer gaan herinneren dat mooi rond prachtig is. En wat is nou leuker dan om met vriendinnen of collega’s die fraaie curves zelf op het doek te zetten? Ga daarom snel naar onze website en schrijf je in.
Deze workshop wordt in een aantal steden in Noord Holland georganiseerd.

Dus: boek onze workshop in één van de steden: Amsterdam, Alkmaar, BergenHaarlem, Hoorn of in Schagen!

Wilt u meer informatie over een ander leuk uitje, klik dan op onderstaande knop.

INFO blok 352px

 

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl