Onze enthousiaste en zeer ervaren buikdans docente zal jullie een geweldige middag of avond in oriëntaalse sferen bezorgen. Allereerst  trekken alle buikdanseressen in de dop een kleurige sjaal met muntjes aan. De rinkels zorgen ervoor dat iedereen in de stemming komt om de heupen los te gooien! Is er een jarige job of een aanstaande bruid aanwezig in het gezelschap, dan krijgt zij uiteraard een extra bijzondere buikdans outfit aan.

Uiteindelijk is iedereen is klaar om te starten met de workshop! Alle basis bewegingen van de oriëntaalse dans komen aan bod, de buikdanseres legt alles op een rustige en heldere manier uit. De oefeningen worden aan elkaar geplakt, slangenarmen, een kameel of buikrol passeert de revue.

Tussendoor (indien je voor de workshop van 2 uur kiest) is er een pauze waarbij iedereen lekker kan relaxen en genieten van een zeer uitgebreide Turkse theetafel in 1001 nacht sferen met heerlijke zoetigheden zoals baklava en verschillende soorten verse thee van Simon levelt. Gezellig kletsen onder het genot van lekkere hapjes en thee. Na de pauze leer je dansen met sluiers (grote kleurige doeken) en als afsluiting leer je een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Ook voor de dames die denken dat ze geen ritme gevoel hebben of niet 'soepel' zijn, is deze workshop erg goed te volgen.

Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een buikdansoorkonde en de jarige/bruid een cadeau.

Buikdansen is voor alle leeftijden, trek makkelijk zittende kleding aan. Een blote buik is geen must, we dansen op sokken of blote voeten.

Dus trommel jouw vriendinnen, moeders, zussen en andere dames op voor deze super vrouwelijke en gezellige workshop!


Prijs 1 uur workshop:
€ 18,50 p.p. (excl btw) 
Prijs 2 uur workshop: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1 uur of 2 uur
Locatie: te reserveren in Bergen, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Zaanstreek, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Haarlem. Op uw eigen locatie. Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een passende locatie in uw gewenste stad worden geregeld.
Minimum deelnemers: 10

De workshop  van 1 uur is inclusief: begeleiding buikdans docente, gebruik alle sjaals en sluiers, oorkondes deelnemers.

De workshop van 2 uur is inclusief:
begeleiding buikdans docente, gebruik alle sjaals en sluiers, oorkondes deelnemers, pauze met theetafel in 1001 nacht sfeer met heerlijke hapjes en drankjes.

  INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl