'Strike a pose'..... en klikken maar. De 'foto challenge' is een geweldig spel waar creativiteit & lol de hoofdrol spelen! Dit leuke en uitdagende spel, speel je in een gezellige stad in Noord-Holland. Uiteraard georganiseerd door Noord-Hollandse Uitjes!

Gewapend met opdrachten, vragen en een camera gaan jullie in een gezellige stad op zoek naar bijzondere plekken om daar een ludieke foto te maken. 'Strike a pose': verzin zoveel mogelijk originele manieren om van jullie teamfoto de winnende foto te maken. De foto wordt per whatsapp verstuurd naar de begeleider. De activiteitenbegeleider heeft de 'zware' taak om alle foto's te beoordelen, welke foto's beelden het beste de vraag uit?! Het team dat de meest originele foto per foto locatie heeft gemaakt, ontvangt de punten.

Tijdens het spel beantwoord je tevens de uitdagende vragen en zoek je naar de 'hints' die je leiden naar de volgende 'foto challenge locatie'. Welk team is het meest creatief, slim en snel?! Het team met de meeste punten is de winnaar en gaat er vandoor met de eeuwige roem. En een leuke prijs natuurlijk.... Schuilt er in jou ook een top fotograaf?!

De 'foto challenge' is een zeer geschikte activiteit voor je familieuitje, vriendendag of bedrijfsuitje. Jong en oud, sportief of niet sportief: dit uitje wordt door iedereen gewaardeerd!


Prijs: € 26,- p.p. (excl btw) 10-25 personen.
Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw). 25-45 personen
Duur: plm. 1,5 / 2 uur
Locatie: te reserveren in BergenAlkmaarAmsterdam, Hoorn, Volendam, ZaanstreekEnkhuizen, Purmerend, Schagen en Haarlem.
Minimum deelnemers: 10
Prijs 8 of 9 personen:  € 30,- p.p. (excl. btw).


De 'foto challenge' is inclusief:
begeleiding door Noord-Hollandse Uitjes, prijzen voor het winnende team, 1 drankje na afloop bij de prijsuitreiking (Hollandse bar), alle spelmaterialen.

Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl