Wat is er nou leuker dan met je familie, collega's of een groep vrienden samen lekker BBQ-en?! Doe mee met deze overheerlijke en gezellige workshop, een hele middag of avond genieten van de meest geweldige gerechten van de BBQ. 
Het enige dat we nodig hebben is veel ruimte om de snijden, hakken en roeren en een plek waar we de keukenmaterialen kunnen afspoelen. Onze grill expert komt dus gewoon bij je thuis!

De workshop bestaat uit 2 gangen: een heerlijk hoofd- en nagerecht. Je gaat aan de gang onder leiding van onze enthousiaste en vrolijke kok om zelf sauzen, salades en marinades te maken. Je leert de kneepjes van het BBQ-vak, bijvoorbeeld hoe je diverse soorten vlees, vis en groenten zodanig kan grillen zodat je je vingers er ook bij opeet.

Na de eerste ronde BBQ worden alle zomerse & tongstrelende gerechten samen opgegeten. Uiteraard onder het genot van een drankje.... Daarna is het tijd voor het dessert! De kok bereidt samen met de groep een echt BBQ dessert, een zoete afsluiter van een lekkere en gezellige middag of avond. Dus test jouw 'grill-meister' kwaliteiten, kietel je smaakpapillen en geniet van een heerlijke workshop!


Prijs:
€ 55,- p.p.(exclusief btw) voor een BBQ 'Luxe'.
Duur: plm. 3,5 uur
Locatie: Op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen betaling een geschikte locatie voor u.
Minimum deelnemers: 15
Indien er geen BBQ aanwezig is: huur BBQ + alle BBQ materialen + vervoerskosten binnen Noord-Holland:
€ 125,-inclusief btw.


De BBQ workshop is inclusief:
2 gangen menu met vele heerlijke gerechten, 5 drankjes (wijn, bier, fris) p.p, verschillende salades, sauzen, groenten, vlees, vis, begeleiding kok, kookgerei voor de workshop, reiskosten kok.

Deze workshop kan het hele jaar door geboekt worden indien de locatie en het weer het toelaten.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl