Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is bijzonder populair bij toeristen. Geen andere stad wordt zo geassocieerd met ons ondernemende en vrije landje als Amsterdam. De stad is het thuis van coffee shops en rode lampjes, het Rijksmuseum en het Concertgebouw, maar ook van ca. 180 verschillende nationaliteiten. Het centrum ademt geschiedenis, van de Gouden Eeuw tot het heden, van arme sloebers in de Jordaan tot multimiljonairs aan de Gouden Bocht. Al deze boeiende facetten vindt je terug in onze uitjes. Dus boek nu één van onze vele uitjes in Amsterdam en beleef de bijzondere en levendige sfeer die deze stad uitstraalt!

'Vrijgezellenfeestje' is een geweldig stadsspel om te vieren dat jouw vriend of vriendin gaat trouwen! Trommel alle vrienden op en speel dit leuke, soms hilarische en gezellige vrijgezellenspel in jouw favoriete stad!

Je start bij een brasserie in het centrum van de stad met een lekker drankje. Vervolgens ga je op pad om de meest uiteenlopende bijzondere vragen te beantwoorden over de andere sexe, de bruid, het uitdagende huwelijkse leven en niet te vergeten de liefde! De 'bride to be' krijgt onderweg ondeugende en uitdagende opdrachten, waarbij haar vindingrijkheid en die van de groep, worden getest. Stoute en originele opdrachten die de bruid in het zonnetje zetten maar ook leuk zijn voor de rest van de groep. De bruid leert tijdens deze vrijgezellentour haar vriendinnen nog beter kennen.....Zeker als je onderweg de de grote love quiz speelt!


Een hilarische middag verzekerd! Indien gewenst is het ook mogelijk om eerst met de vrijgezellentour te starten en na het stadsspel een drankje te nuttigen. Een leuke en betaalbare activiteit voor jouw vrijgezellenfeest!


Dus op pad met dit super leuke vrijgezellenspel door jouw favo stad: Alkmaar, Schagen, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Enkhuizen of elders in Noord-Holland.


Prijs:
€ 24,95  p.p. (excl btw).
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: in verschillende plaatsen te boeken onder andere in Amsterdam, Hoorn, Alkmaar, Volendam, Bergen, Haarlem, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Zaanstreek.
Minimum deelnemers: 10


De activiteit is inclusief:
begeleiding Noord-Hollandse Uitjes, gebruik van alle spelmaterialen, gebruik quiz materialen, 1 drankje p.p., cadeautje voor de bruid.

 

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl