De lach workshop in Amsterdam bij Noord-Hollandse Uitjes is een bijzondere manier van ontspannen met leuke oefeningen waardoor je lachspieren geprikkeld worden. Iedereen kan lachen, overal en altijd! De essentie is dat je gewoon lekker kunt lachen, zonder reden. Je hoeft geen gevoel voor humor te hebben, geen moppen te vertellen of zelfs gelukkig te zijn. Door te lachen zonder reden, met elkaar in een groep, ontstaat al snel een echte lach. Je lichaam weet echter het verschil niet en zal in beide gevallen stofjes aanmaken waardoor je je beter voelt, ontspant en veel productiever wordt.

Kortom: een relaxte en lachwekkende workshop die je kan boeken in Hoorn, Enkhuizen, Schagen, Amsterdam, Schagen, Alkmaar, de Zaanstreek, Purmerend, Hoorn, Volendam of elders in Noord-Holland!

Er kan een thema voor de workshop worden toegevoegd die past bij de groep, de oefeninen in de lach workshop zijn heel divers.

Prijs: € 23,50 p.p. (excl btw).
Duur: 1,5 uur
Locatie: in verschillende plaatsen te boeken onder andere in Amsterdam, Hoorn, Alkmaar, Volendam, Bergen, Haarlem, Enkhuizen, Purmerend, Schagen en Zaanstreek. De workshop zal op uw eigen locatie worden gegeven. Indien gewenst verzorgt Noord-Hollandse Uitjes tegen meerprijs een passende locatie.
Minimum deelnemers: 10


De activiteit is inclusief:
begeleiding lachdocent, reiskosten/reistijd docent, gebruik alle materialen.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl