Het leven is niet alleen maar rozengeur en manenschijn. Er zijn mensen en dieren die om wat voor reden dan ook geen prettig leven hebben. Hoe fijn is het dan dat er goede doelen zijn die de mensen of dieren in nood helpen en zorgen dat er voor deze doelgroep weer 'licht' aan het einde van een donkere tunnel is? Noord-Hollandse Uitjes draagt graag een steentje bij: wij bieden een uitje aan dat compleet gericht is op Goede Doelen. Voor welk goed doel we gaan spelen? De keuze is aan jullie! Een landelijke organisatie kan verblijd worden met jullie bijdrage, zoals Kika, Amnesty International, War Child of WNF. Maar ook de lokale Goede Doelen zijn een optie. Denk bijvoorbeeld aan de voedselbank, kinderkledingbank, het dierenasiel of een ander mooi initiatief gericht op het helpen van een ander. Welk organisatie draag je een warm hart toe?!

Wat is de bedoeling van dit GPS spel? Gewapend met een GPS apparaat en alle spelmaterialen gaan de teams de stad in. Jullie matchen foto's van bijzondere locaties in de stad aan een GPS waypoint. Als een echte speurneus link je alle locaties aan de foto's, een uitdaging voor alle teams die meespelen. Vooral omdat je ook de stad waarin je het spel speelt, nog beter leert kennen. Daarnaast beantwoord je de vragen bij dit Goede Doelen spel. Waar de vragen over gaan? Een leuke mix van de stad waarin je het spel speelt en uiteenlopende Goede Doelen in Nederland. Dit kan een lokaal Goed Doel zijn of een landelijke organisatie. Tussendoor spelen we uitdagende bonusopdrachten om zoveel mogelijk punten te verdienen. Welk team is het meest snel en slim en zal er met de prijzen vandoor gaan?

Uiteraard strijden we om leuke prijzen en zal blijken bij de prijsuitreiking welk team de meeste punten gescoord heeft. Tevens zal er bij de prijsuitreiking een cheque worden uitgereikt met het bedrag dat jullie bij elkaar 'gespeeld' hebben. Hiervan maken we een foto die wordt verstuurd naar het Goede Doel van jullie keuze. Het geld wordt binnen een week overgemaakt naar het Goede Doel. Zo lever je op een leuke manier een mooie bijdrage aan de maatschappij!

Heb je nog geen idee aan welk Goed Doel jullie het geld willen schenken? Noord-Hollandse Uitjes geeft jullie graag tips over lokale organisaties die jullie hulp hard kunnen gebruiken. Zowel voor mens als dier.

Dus verzamel je vrienden, collega's of familie en boek dit leuke stadsspel. Speel voor jezelf en help een ander!


Prijs: € 27,50 p.p. (excl btw).
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik, Amsterdam en andere steden in Noord-Holland.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers is de prijs € 29,95 per persoon exclusief btw.

Het GPS spel is inclusief: begeleiding van Noord-Hollandse Uitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, donatie van € 3,- per persoon aan een goed doel naar keuze.

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl