Wat is er nu leuker dan Noord-Holland verkennen in een 'good old' 2cv?! De lelijke eend is verre van modern en snel. Dat is juist de grote charme van deze oude 'pruttelpot': de 2cv staat voor 'la bonne vie'!

En een 'bon après-midi' gaan jullie zeker tegemoet! Iedereen stapt in de lelijke eendjes en dan is het na een uitleg hoe de bijzondere versnellingsbak werkt, tijd om 'en route' te gaan! Deze 'Ducktrail' slingert door diverse dorpen in Noord-Holland. Jullie rijden een mooie route, tussendoor stop je voor koffie met lekkers. Tijd om even bij te kletsen over de ervaringen, een eend rijden is namelijk back to basic! Na de pauze vervolg je je weg in de 2cv, het motortje ronkt lekker door. Op de eindlocatie kunnen jullie onder het genot van een drankje napraten over deze kneuterige 2cv tour door Noord-Holland.

De locatie waar de Ducktour start is in overleg met de klant. De meest geboekte route is vanaf Hoorn door de regio West-Friesland.

 

Prijs: € 99,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: elke gewenste startlocatie in Noord-Holland / Nederland.
Minimum deelnemers: 20 personen
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.


Deze activiteit is inclusief:
gebruik van de 2cv, benzine, begeleiding, verzekeringen, 1 drankje p.p op pauze locatie vervoerskosten van/naar startlocatie.

 

 

INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl