Onze hilarische 'foute quiz' met een hoofdletter F!

Noord-Hollandse Uitjes biedt je De Foute Quiz: een ideale middag of avond uit voor teambuildingsuitjes, vrijgezellen- of familiefeesten en andere groepsactiviteiten!

De Foute Quiz is geen klassieke quiz met standaardvragen, maar een wondere inactieve wereld met héél veel gekkigheid. Dit alles onder leiding van onze enthousiaste quizmaster.  Tijdens verschillende rondes gaan de teams stevig met elkaar in de clinch door het beantwoorden van grappige vragen en het oplossen van hilarische spellen. Wat komt er zoal langs? Denk bijvoorbeeld aan die foute muziek en kleding uit de jaren 90. Herken jij de begintune van de goed foute programma's die jullie op tv zagen? Deze zeer foute quiz zorgt geheid voor een geslaagde middag of avond, en is een ideale manier om je vrienden en collega’s eens van een heel andere kant te leren kennen!

Natuurlijk gaat het er uiteindelijk om welk team de meest foute vragen goed heeft beantwoord en de grote winnaars van deze Foute Quiz zijn. Oftewel:  Fout = Goud!

Prijs: € 16,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen
Prijs: € 16,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen.
Duur: plm. 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie in heel Noord-Holland. Indien gewenst verzorgen wij een geschikte locatie voor u in de gewenste stad. De prijs van zaalhuur + consumpties hangt af van de locatie/stad.
Minimum deelnemers: 15
Bij minder deelnemers, prijs op aanvraag.

Vanaf 40 personen speciale groepsprijs, prijs op aanvraag.


De quiz is inclusief
: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quiz master, interactieve vragen en opdrachten, reiskosten quizmaster.


Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz. Prijs op aanvraag.

Deze activiteit is ook in het Engels te reserveren. This game can be played in an English version.


INFO blok 352px

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl