Noord-Hollandse Uitjes biedt het 'Escape City Game' aan in het hartje van Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoorn of indien gewenst op andere locaties in Noord-Holland waar samenwerken, snelheid, goed kunnen puzzelen en snel handelen van groot belang zijn! Want jij wil toch wel graag de eerste zijn die met jouw team de kluiscode kraakt!


Bij dit spannende, interactieve en vooral uitdagende spel is het aan jullie de taak om de door mister Greedy gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen. Mister Greedy heeft diverse rijke personen zoals John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos gegijzeld om zo zijn eigen imperium te vergroten. It's all about the money....


Dit gaat natuurlijk niet zo maar.... Met behulp van een GPS apparaat moet ieder team binnen een kleine 2 uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden uit hun 'kamers'. De teams gaan op pad om de locaties te zoeken en zo te ontdekken waar het pand is waar de gegijzelden zich bevinden. De locaties zijn onder andere te traceren via GPS en de foto's die je meekrijgt. Los de raadsels op en laat je hersens kraken zodat je met jouw team veel punten kan verdienen om uiteindelijk de juiste code van kluis te kraken. In de kluis bevinden zich het extra losgeld en de locatie waar mister Greedy zich schuil houdt....


Welk team bevrijdt het snelst alle gegijzelden en laat ze weer veilig terugkeren naar hun families?! Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Maar wees snel: de klok tikt… Dus mobiliseer je team en ga snel op pad met het spannende 'Escape City Game'!


De activiteit is een zeer geschikt uitje om te spelen samen met je familie of vrienden of collega's!

 

Prijs: € 24,95 p.p. (excl btw).
Duur: plm. 2 uur inclusief uitleg
Locatie: dit spel is te reserveren in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam, Zaanstreek, Volendam, Bergen, Schagen, Haarlem en Purmerend. 
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers, prijs op aanvraag,


De activiteit is inclusief:
  gebruik GPS apparaten, begeleiding Noord-Hollandse Uitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik van alle spelmaterialen.

Dit spel is in het Engels te boeken. This citygame can be played in an English version.


INFO blok 352px

 

 

 

telefoon open icon ak 30px   06 - 81 56 59 92

 

email icon ak 30px anneline@noord-hollandseuitjes.nl